Over ons

Bekijk onze natuurstenen van hoogwaardige kwaliteit, die uniek zijn in kleur en structuur.

Onze Steenhouwerij

Met Arcade Natuursteen haal je een uniek en levendig materiaal in huis. Arcade Natuursteen heeft jarenlang ervaring in het leveren en plaatsen van granieten keukenbladen, natuursteen en keramischevloeren. De aanrechtbladen en tegel vloeren leggen wij met onze eigen stelploegen. Uit ervaring weten wij precies wat onze klanten willen en kunnen wij onze klanten optimaal adviseren in het gebruik van granieten keukenbladen en stenen vloeren.

Natuursteen werkbladen, dorpels en vensterbanken.
 
In onze steenhouwerij zagen wij granieten werkbladen op maat met onze nieuwe brugzaag. Naast keukenbladen levert Arcade Natuursteen ook hardstenen dorpels, vensterbanken van natuursteen, marmeren wasbladen en badkamers compleet bekleedt met natuursteen.

Wij staan altijd voor u klaar.

We denken met u mee in unieke oplossingen, voorzien u van kennis, informatie en tips

Mehmet Terlemis
Bouwkundig Ingenieur
Emre Terlemis
Master of Interior Design

Volledige garantie onder 1 dak.
Er komt veel kijken bij een verbouwing. De meeste fouten ontstaan door miscommunicatie. Daarom is het belangrijk dat u een aanspreek punt heeft zoals Arcade Natuursteen. Eerst leveren wij uw vloerverwarming, vervolgens zorgen wij dat u de beste kwaliteit natuursteen ontvangt. Hierna zorgen wij met onze eigen stelploegen voor een prachtige vloer van natuursteen.

Het onderhoud van natuursteen is erg belangrijk, daarom adviseren wij u ook in onderhoud en onderhoudsmiddelen voor natuursteen. Als u uw vloer wenst te impregneren, behandelen wij ook uw natuurstenen vloer. 
Is uw oude vloer toe aan een renovatie? Dan zorgen wij met schuren en polijsten dat uw marmer vloer weer als nieuw is.

Onze steenhouwerij ligt vlak bij Zoetermeer, Rotterdam, Delft, Voorburg en Den Haag. 
In onze showroom te Bleiswijk zijn een groot aantal populaire natuursteen en keramische tegelsoorten uitgestald over een vloer oppervlak van circa 1,5 vierkante meter per natuursteen soort. Door onze gunstige ligging in Bleiswijk, zijn wij zeer goed bereikbaar voor klanten in onder andere Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en Gouda. Uiteraard zijn wij bereid om door heel Nederland opdrachten uit te voeren.

Arcade Natuursteen geeft uw huis een levendige uitstraling en maakt het bijzonder om er te leven.