Het verhaal achter Arcade Natuursteen

Mijn vader – Mehmet Terlemis – is circa 20 jaar geleden begonnen met Arcade Natuursteen voor het starten van zijn passie “natuursteen leveren en plaatsen“. Dit heeft hij opgericht samen met enkele tegellegers die al jaren ervaring hadden in het leggen en plaatsen van natuursteen. Daarvoor was mijn vader afgestudeerd aan de opleiding HBO bouwkunde en heeft hij ook nog jaren gewerkt als bouwkundig constructeur. Tot op heden is Arcade Natuursteen uitgegroeid tot een steenhouwerij die consumenten al ca. 20 jaar voorziet van kwalitatief goed natuursteen.

Ik zelf (Emre Terlemis) ben dezelfde passie gaan delen als mijn vader en wilde me graag verdiepen in natuursteen/hardsteen. Op basis van de ervaring en kennis die ik bij Arcade Natuursteen heb opgebouwd, zag ik verschillende mensen dezelfde fouten maken bij het selecteren van natuursteen. Enkele voorbeelden hiervan waren:

  • Kiezen een steen uit die weer te dik is omdat er geen rekening wordt gehouden met een verbindingsmiddel die eronder moet.
  • Weten niet goed hoe het zit met het onderhouden van hardsteen en kiezen daarom een type hardsteen uit die helemaal niet geschikt is.
  • Vaak wordt er ook geen rekening gehouden met stelruimtes en past het product niet eens in de situatie.
  • Kiezen onjuiste legmethodieken of formaten uit waardoor de ruimte optisch verkleint.
  • Weten niet of de gekozen steentype past binnen de gekozen interieur.
  • Enzovoort… Enzovoort!

"Mensen maken dezelfde fouten
bij het selecteren van natuursteen".

Met Arcade Natuursteen willen we graag als persoonlijke adviseur dienen voor onze klanten en een totaalpakket natuursteen leveren voor de klant. Dit wil zeggen dat wij het proces van ontwerpen, leveren/zagen op maat, leggen en het onderhouden van Hardsteen aanbieden voor onze klanten in één totaalpakket. Met deze vorm van werken ondersteunen wij onze klanten en geven wij onze klanten een realistische beeld over het proces. Dit voorkomt communicatie fouten, met als eindresultaat: Succes!

Wilt u dus een mooi eindresultaat, bij het kopen van natuursteen?, met een expert die ook meedenkt in uw interieur of exterieur? Waarbij alles in één keer goed geregeld wordt(ontwerp, levering, transport, op-maat zagen & tegelzetters), en ook nog is bij de bestelling van ons product, tips mee krijgt via de mail voor het bestelde product(denk aan onderhoud en verwerking)?

Mehmet Terlemis
Bouwkundige Ingenieur
Emre Terlemis
Master of Interior Design

Heeft u vragen?

Mail ons dan gerust. Wij denken met uw mee en nemen uw “zorgen” tijdens uw zoektocht naar natuursteen weg!