Tegelzetters

Onze tegelzetters hebben ruim 40 jaar ervaring!

Onze tegelzetters

Arcade Natuursteen beschikt over zeer ervaren tegelzetters. Zelf hebben we ook een nieuwe brugzaag en worden de aanrechtbladen, dorpels, vloeren en vensterbanken gelegd door onze eigen stelploegen. Hierdoor weten wij precies wat onze klanten willen en kunnen wij optimaal advies geven in het gebruik van Hardsteen.

Onze tegelzetters hebben ruim 40 jaar ervaring met het stellen en plaatsen van hardsteen. Ze beschikken hierbij ook over diverse legmethodieken voor elk unieke situatie.

Methodieken voor het leggen van vloeren

De kwaliteit van een Hardstenenvloer hangt sterk af van de juiste verwerking. De verwerking kan op diverse manieren gebeuren en op verschillende ondergronden. Het verwerken van een natuursteen vloer is ambachtelijk vakwerk en dus niet zomaar een klusje om zelf aan te beginnen.

Het is raadzaam om de geleverde partij hardsteen onmiddelijk na levering op de bouwplaats binnen te zetten of om zijn minst te beschermen tegen regen en wind. Elke partij dient vooraf goed gemengd te worden. De verschillende kleurnuances die in een partij natuursteen voorkomen, worden op die manier goed verdeeld over de gehele vloer.

3 manieren voor het plaatsen van Natuursteen

Speciebed

Hier wordt er met metselzand en cement een bed van ca. 5 cm. gemaakt waar de hardsteen tegel in wordt gelegd.

Dunbedmortel

Hier wordt een speciale morteltoeslag gebruikt, dit wordt met name gebruikt voor hardstenenvloeren waar niet genoeg hoogte is voor een speciebed.

Verlijmen

Hier wordt de vloer net zo vlak als de ondergrond. Meestal niet waterpas, maar wel vlak.

Contactformulier

Indien uw vragen heeft over de ideale legmethode voor uw vloer. Dan kunt u ons gerust een mail sturen hierover. Of vul het contactformulier in. 

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.