Vietnamese Natuursteen – Getrommeld

Vietnamese Natuursteen - Getrommeld

Voor de liefhebber van een natuurlijke uitstraling, biedt de Vietnamese Hardsteen Getrommeld een verouderde look door middel van trommelen.

Vietnamese Natuursteen - Getrommeld

Categorieën: Natuursteen binnen, vloertegels, graniet, wandtegels?

Beschrijving

Voor de liefhebber van een natuurlijke uitstraling, biedt de Vietnamese Hardsteen Getrommeld een verouderde look door middel van trommelen. Eenvoudig en authentiek, hij toont een glad verouderde oppervlak met een blauwe matte tint. Deze verouderde look geeft enorm veel sfeer en karakter in huis. De structuur van de Vietenamese Hardsteen Getrommeld blijft mooi zichtbaar in het oppervlak en is zeer populiar voor de binnenvloeren. Indien gewenst kan hij doorgetrokken worden naar de buitenruimte.

Bijzonderheden

Het oppervlak is geslepen en de kanten zijn verouderd door middel van trommelen. Het weergeeft een intens blauwe matte tint.

Wasvoorschriften

Er zijn verschillende soorten onderhoudsmiddelen. De keuze is per situatie en ruimte anders. Wij adviseren u dan ook een passende impregneer of een andere onderhoudsproduct, die uw tegel mooi houdt en beschermt tegen vlekken.

Kleuren

Blauw

Textuur

Het oppervlak is glad verouderd

Gebruik

Interieur: Tegels binnenshuis, hal.
Exterieur: Tegels voor uw terras, tuinen en andere paden.

Merk

Michel en Oprey

Beschikbaar in de volgende maten

Opp gezoet Tegels: 40*40*1,5 cm – 60*60*2cm – 30*30*1,5cm – 50*50-1,5cm, plint 6cm hoog, dikte 1,5 of 2 cm, 40,6*1cm. Opp geschuurd Tegels: 20*20*2cm, romaansverband dikte 2 cm. Plint 6cm hoog, dikte 1,5 of 2 cm

Vraag een offerte op

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.