Vietnamese Natuursteen – Donker Gezoet

Vietnamese Natuursteen - Donker Gezoet

Op zoek naar een schitterend strak gezaagde vloertegel, die ook nog onderhouds vriendelijk is? De Vietnamese Hardsteen Donker Gezoet weergeeft een strakke, klassieke en elegante stijl in uw interieur.

Vietnamese Natuursteen - Donker Gezoet

Categorieën: Natuursteen binnen, vloertegels, graniet, wandtegels?

Beschrijving

Op zoek naar een schitterend strak gezaagde vloertegel, die ook nog onderhouds vriendelijk is? De Vietnamese Hardsteen Donker Gezoet weergeeft een strakke, klassieke en elegante stijl in uw interieur. De donkere nuance van de gezoete steen biedt een intens zwarte uitstraling met luxeueze karakter. Naast zijn mooiheid is de Vietnamese Hardsteen Donker gezoet ook nog eens zeer gemakkelijk in het onderhoud. De zijkanten van deze steen zijn gezaagd en daardoor recht en strak. Het oppervlak is glad geslepen.

Bijzonderheden

Het oppervlak is glad geslepen en de kanten zijn strak gezaagd, waardoor u deze tegel strak kunt verwerken

Wasvoorschriften

Er zijn verschillende soorten onderhoudsmiddelen. De keuze is per situatie en ruimte anders. Wij adviseren u dan ook een passende impregneer of een andere onderhoudsproduct, die uw tegel mooi houdt en beschermt tegen vlekken.

Kleuren

Diepzwart

Textuur

Het oppervlak is glas geslepen en de kanten zijn strak gezaagd

Gebruik

Interieur: Natuursteen binnen

Merk

Michel en Oprey

Beschikbaar in de volgende maten

Vloeren/tegels: 40*40*1,5 cm – 60*60*2 cm – 30*30*1,5. Plint 6cm hoog, dikte 1,5 of 2cm – 40*6*1cm

Vraag een offerte op

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.