Vietnamese Natuursteen – Classic

Vietnamese Natuursteen - Classic

De Vietnamese Hardsteen Classic heeft een schitterend constante donkergrijze kleur en past gemakkelijk in veel verschillende interieur stijlen.

Vietnamese Natuursteen - Classic

Categorieën: Natuursteen binnen, vloertegels, graniet, wandtegels?

Beschrijving

Op zoek naar een schitterend autentieke steen voor een functionele en decoratieve overgang van vloer naar wand? De Vietnamese Hardsteen Classic heeft een schitterend constante donkergrijze kleur en past gemakkelijk in veel verschillende interieur stijlen. Eenvoudig en authentiek, hij toont een glad oppervlak in donkergrijze tinten. De steen is handmatig geschuurd, en daarna verzuurd. Dit zorgt voor een autentieke uitstraling die de steen zijn charme en karakter geven. Kleine maten geven een eerder klassieke uitstraling aan uw terras of binnenvloeren. Grote maten onderstrepen resoluut het eigentijdse en pure karakter. Voor buitenbetegelingen zijn de langwerpige stenen erg populair. Deze Vietnamese Hardsteen Classic brengt elk project tot leven, binnen en buiten, van vloeren tot muren.

Bijzonderheden

Het oppervlak is geschuurd en daarna met een zuur behandeld, voor een gladde autenthieke karakter. De kanten zijn strak gezaagd

Wasvoorschriften

Er zijn verschillende soorten onderhoudsmiddelen. De keuze is per situatie en ruimte anders. Wij adviseren u dan ook een passende impregneer of een andere onderhoudsproduct, die uw tegel mooi houdt en beschermt tegen vlekken.

Kleuren

Donkergrijs

Textuur

Glad authentiek

Gebruik

Interieur: Tegels binnenshuis, hal.
Exterieur: Tegels voor uw terras, tuinen en andere paden.

Merk

Michel en Oprey

Beschikbaar in de volgende maten

Vloeren/tegels: 40*40*1,5 cm – 50*50*1,5 cm – 30*30*1,5.

Vraag een offerte op

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.