Chinese Natuursteen - Spotted Bleustone - Riven

De blauw gevlamde en geborstelde Spotted Bluestone is de meest trendy afwerking van de Chinese Hardsteen.

Chinese Natuursteen - Spotted Bleustone - Riven

Categorieën: Natuursteen binnen, vloertegels, graniet, wandtegels?

Beschrijving

De blauw gevlamde en geborstelde Spotted Bluestone is de meest trendy afwerking van de Chinese Hardsteen. De blauwgrijze steen vertoont een veelvoud aan witte onregelmatige oneffenheden, min of meer gelijkmatig verdeeld over het oppervlak. Het is een unieke look die de steen niet alleen een karakter en een charme geeft, maar ook een antislipkwaliteit. Deze blauw gevlamde hardsteen is uitermate geschik voor binnen- en buitenvloeren, op plaatsen met veel passage zoals hallen, trappen, terassen en in vochtige ruimtes zoals badkamers.

Bijzonderheden

Een sterk geconcentreerde vlam maakt een fijne en gelijkmatige structuur in het oppervlak waarna een borsteling de ergste ruwheid wegneemt.

Wasvoorschriften

Er zijn verschillende soorten onderhoudsmiddelen. De keuze is per situatie en ruimte anders. Wij adviseren u dan ook een passende impregneer of een andere onderhoudsproduct, die uw tegel mooi houdt en beschermt tegen vlekken.

Kleuren

Grijs

Textuur

Ruw, fossielen komen mooi naar voren.

Gebruik

Interieur: vloertegels, achterwanden, werkbladen, wastafels, douchewanden, badbekleding.
Exterieur: vloertegels, terassen, zwembaden, opritten, trappen, wandbekleding, gevelplinten.

Merk

Michel en Oprey

Beschikbaar in de volgende maten

Vloeren/tegels: 60*60*2 cm, plint 60*6*1,5cm

Vraag een offerte op

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.