Chinese Natuursteen - Spotted Bleustone - Handmatig gezoet

Schenk deze diepte blauwe glans van de Spotted Bleustone aan uw woonkamer- of keukenvloer met de handmatig blauw gezoette Chinese Hardsteen.

Chinese Natuursteen - Spotted Bleustone - Handmatig gezoet

Categorieën: Natuursteen binnen, vloertegels, graniet, wandtegels?

Beschrijving

Schenk deze diepte blauwe glans van de Spotted Bleustone aan uw woonkamer- of keukenvloer met de handmatig blauw gezoette Chinese Hardsteen. Deze nuance van de Spottede Bleustone biedt een intens blauw met meervoudige reflecties. Het effen en de gladde oppervlakte geeft de steen een satijnen uitstraling. De Chinese hardsteen wordt vaak als alternatief gebruikt voor het Belgische Hardsteen, die over het algemeen wat duurder is. Prefereert u dus zijn donkere karakter en gladheid boven de Belgische Hardsteen, reserveer hem dan voor interieurtoepassingen. Zo behoudt de steen zijn schitterende uitstraling, die met de tijd nog meer geaccenteerd wordt door zijn natuurlijke patina.

Bijzonderheden

Bijzonder populair. Het oppervlak is handmatig gezoet, waardoor de fossielen in het hardsteen prachtig naar voren komen

Wasvoorschriften

Er zijn verschillende soorten onderhoudsmiddelen. De keuze is per situatie en ruimte anders. Wij adviseren u dan ook een passende impregneer of een andere onderhoudsproduct, die uw tegel mooi houdt en beschermt tegen vlekken.

Kleuren

Donkerblauw

Textuur

Het oppervlak is glad en de kanten zijn strak gezaagd.

Gebruik

Interieur: Natuursteen binnen

Merk

Michel en Oprey

Beschikbaar in de volgende maten

Vloeren/tegels: 60*60*2 cm, plint 60*6*1,5cm – 80*40*2cm – 100*50*2cm, plint 40*6*1,5cm.

Vraag een offerte op

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.