Belgische Natuursteen - Gezaagd

Voor de liefhebber van een natuurlijke uitstraling zonder franjes, biedt de gezaagde Belgische hardsteen de meest pure afwerking.

Belgische Natuursteen - Gezaagd

Categorieën: Natuursteen binnen, vloertegels, graniet, wandtegels?

Beschrijving

Voor de liefhebber van een natuurlijke uitstraling zonder franjes, biedt de gezaagde Belgische hardsteen de meest pure afwerking. Eenvoudig en authentiek, hij toont een glad oppervlak in lichtgrijze tinten met nuance lichtblauwe stroken. Deze lichte onregelmatige verkleuring geven de steen zijn charme en karakter. Kleine maten geven een eerder klassieke uitstraling aan uw terras of binnenvloeren. Grote maten onderstrepen resoluut het eigentijdse en pure karakter. Voor buitenbetegelingen zijn de langwerpige stenen erg populair. Deze gezaagde hardsteen afwerking brengt elk project tot leven, binnen en buiten, van vloeren tot muren.

Bijzonderheden

Lichte tintverschillen en zaagsporen vervagen met de tijd.

Wasvoorschriften

Er zijn verschillende soorten onderhoudsmiddelen. De keuze is per situatie en ruimte anders. Wij adviseren u dan ook een passende impregneer of een andere onderhoudsproduct, die uw tegel mooi houdt en beschermt tegen vlekken.

Kleuren

Lichtgrijs genuanceerd met lichtblauwe stroken.

Textuur

Extreem glad

Gebruik

Interieur: vloertegels, douchewanden, badbekleding…
Exterieur: terassen, opritten in een Romeins legpatroon, trappen, wandbekleding, muurdekstenen, fonteinen en andere decoratieve elementen.

Merk

Carrieres du Hainaut

Beschikbaar in de volgende maten

Vloeren, dikte: 2cm -3 cm – 5cm.
Afmetingen in cm: [15*15] – [20*20] – [30*30] – [40*40] – [60*30] – [90*20] – [90*30] – [60*60] – [80*40] – [90*45] – [80*80] – [90*90].
Maatwerken: Dikte min: 1,5 cm – max: onbeperkt, afmetingen op maat.

Vraag een offerte op

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.