Belgische Natuursteen - Gevlamd

De blauw gevlamde Belgische Hardsteen is de meest trendy afwerking en komt helemaal tot zijn recht aan de waterkant.

Belgische Natuursteen - Gevlamd

Categorieën: Natuursteen binnen, vloertegels, graniet, wandtegels?

Beschrijving

De blauw gevlamde Belgische Hardsteen is de meest trendy afwerking en komt helemaal tot zijn recht aan de waterkant. De blauwgrijze steen vertoont een veelvoud aan witte onregelmatige oneffenheden, min of meer gelijkmatig verdeeld over het oppervlak. Het is een unieke look die de steen niet alleen een karakter en een charme geeft, maar ook een antislipkwaliteit. Deze blauw gevlamde hardsteen is uitermate geschik voor binnen- en buitenvloeren, op plaatsen met veel passage zoals hallen, trappen, terassen en in vochtige ruimtes zoals badkamers en zwembaden. Een perfecte keuze dus voor uw werkblad, douchewanden en de aankleding van uw zwembad. En voor uw terras: de steen is namelijk niet-poreus en bestand tegen vorst en andere agressies van buiten.

Bijzonderheden

Trendy en vooral geprezen voor gebruik in vochtige plekken en op terassen.

Wasvoorschriften

Er zijn verschillende soorten onderhoudsmiddelen. De keuze is per situatie en ruimte anders. Wij adviseren u dan ook een passende impregneer of een andere onderhoudsproduct, die uw tegel mooi houdt en beschermt tegen vlekken.

Kleuren

midden-blauwgrijs

Textuur

Licht ruwe afwerking

Gebruik

Interieur: vloertegels, achterwanden, werkbladen, wastafels, douchewanden, badbekleding en andere decoratieve elementen en interieurmeubels.
Exterieur: vloertegels, terassen, zwembaden, opritten, trappen, wandbekleding, gevelplinten, buitenemeubels en andere decoratieve of vormgegeven elementen.

Merk

Carrieres du Hainaut

Beschikbaar in de volgende maten

Vloeren, dikte: 2cm -3 cm – 5cm.
Afmetingen in cm: [15*15] – [20*20] – [30*30] – [40*40] – [60*30] – [90*20] – [90*30] – [60*60] – [80*40] – [90*45] – [80*80] – [90*90].
Maatwerken: Dikte min: 1,5 cm – max: 15cm, afmetingen op maat.

Vraag een offerte op

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.