Belgische Natuursteen - Gefrijnd

Met zijn sobere en elegante finesse is de gefrijnde hardsteen van Carieres du Hainaut© de topkeuze voor een exclusieve inkleding met een onnavolgbaar cachet.

Belgische Natuursteen - Gefrijnd

Categorieën: Natuursteen binnen, vloertegels, graniet, wandtegels?

Beschrijving

Met zijn sobere en elegante finesse is de gefrijnde hardsteen van Carieres du Hainaut© de topkeuze voor een exclusieve inkleding met een onnavolgbaar cachet. Zoals zijn naam doet vermoeden, onthult zijn oppervlak van regelmatige parallele insnijdingen fijne lijnen van het ruwe materiaal. De lichtgrijze kleur met een traditionele behouwing bij uitstek, biedt verassende kleurvariaties afhankelijk van de oriëntatie van de strepen en lichtstralen. Door zijn extreme antislipvermogen is het een veelgeprezen afwerking voor vloeren en buitentrappen. Zijn zeer regelmatige, lijnvormige en uitgepuurde allure verleidt designers en bouwers voor uitzonderlijke binnenrealisaties.

Bijzonderheden

Elegante, verfrijnde en regelmatige allure voor exclusieve designtoepassingen.

Wasvoorschriften

Er zijn verschillende soorten onderhoudsmiddelen. De keuze is per situatie en ruimte anders. Wij adviseren u dan ook een passende impregneer of een andere onderhoudsproduct, die uw tegel mooi houdt en beschermt tegen vlekken.

Kleuren

Lichtgrijs

Textuur

Gegolfd

Gebruik

Interieur: douchewanden, wanddecoratie in de inkomhal en trappenhal, winkeltoonbanken, meubels en andere decoratieve elementen.
Exterieur: vloertegels, gevelplinten en andere decoratieven of vormgegeven elementen.

Merk

Carrieres du Hainaut

Beschikbaar in de volgende maten

Vloeren, dikte: 3 cm en 5cm.
Afmetingen in cm: [15*15] – [20*20] – [30*30] – [40*40] – [60*30] – [90*20] – [90*30] – [60*60] – [80*40] – [90*45] – [80*80] – [90*90].
Maatwerken: Dikte min: 1,5 cm – max: 35cm, afmetingen op maat.

Vraag een offerte op

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.