Belgische Natuursteen - Fijn gebouchardeerd

Door zijn uitstekende antislipvermogen is de gebouchardeerde ideaal voor buitentoepassingen op terrassen en trappen.

Belgische Natuursteen - Fijn gebouchardeerd

Categorieën: Natuursteen binnen, vloertegels, graniet, wandtegels?

Beschrijving

Zoekt u een dynamisch materiaal voor een “unieke” en design muurdecoratie? Of absolute garantie voor een optimale veiligheid van uw delicate passageplaatsen? De grof gebouchardeerde steen van Carrieres du Hainaut vertoont talloze elkaar overlappende witte puntjes. Deze steen biedt een genuanceerde reliëf en een afgeronde ruwheid. Door zijn uitstekende antislipvermogen is de gebouchardeerde ideaal voor buitentoepassingen op terrassen en trappen.

Bijzonderheden

Een delicate ruwheid die perfect geschikt is voor designtoepassingen.

Wasvoorschriften

Er zijn verschillende soorten onderhoudsmiddelen. De keuze is per situatie en ruimte anders. Wij adviseren u dan ook een passende impregneer of een andere onderhoudsproduct, die uw tegel mooi houdt en beschermt tegen vlekken.

Kleuren

Lichtgrijs

Textuur

Ruw

Gebruik

Interieur: vloertegels, achterwanden, werkbladen, wastafels, douchewanden, badkamermeubels en andere meubilair of decoratieve meubels.
Exterieur: vloertegels, terassen, opritten, trappen, muren, borders, wandbekleding, gevelplinten.

Merk

Carrieres du Hainaut

Beschikbaar in de volgende maten

Vloeren, dikte: 2cm -3 cm – 5cm.
Afmetingen in cm: [15*15] – [20*20] – [30*30] – [40*40] – [60*30] – [90*20] – [90*30] – [60*60] – [80*40] – [90*45] – [80*80] – [90*90].
Maatwerken: op maat.

Vraag een offerte op

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.