Belgische Natuursteen - Donker Gezoet

Schenk deze diepte blauwe glans van de Belgische Hardsteen aan uw venstertabletten of werkblad met de donker blauw gezoet.

Belgische Natuursteen - Donker Gezoet

Categorieën: Natuursteen binnen, vloertegels, graniet, wandtegels?

Beschrijving

Schenk deze diepte blauwe glans van de Belgische Hardsteen aan uw venstertabletten of werkblad met de donker blauw gezoet. Deze donkere nuance van de gezoete steen biedt een intens blauw met meervoudige reflecties. Het effen en de gladde oppervlakte geeft de steen een satijnen uitstraling, bijzonder geschikt voor wastafels, gootstenen en andere maatwerk elementen. Prefereert u zijn donkere karakter en gladheid boven de lichtblauwe variant, reserveer hem dan voor interieurtoepassingen. Zo behoudt de steen zijn schitterende uitstraling, die met de tijd nog meer geaccenteerd wordt door zijn natuurlijke patina.

Bijzonderheden

Biedt een intens blauw met meervoudige reflecties – voorbehouden voor interieurtoepassingen.

Wasvoorschriften

Er zijn verschillende soorten onderhoudsmiddelen. De keuze is per situatie en ruimte anders. Wij adviseren u dan ook een passende impregneer of een andere onderhoudsproduct, die uw tegel mooi houdt en beschermt tegen vlekken.

Kleuren

Diepblauw

Textuur

Effen en glad oppervlak

Gebruik

Interieur: bijzonder geschikt voor werkbladen, vensterbanken, wastafels, douchewanden, meubels en andere decoratieve elementen.

Merk

Carrieres du Hainaut

Beschikbaar in de volgende maten

Vloeren, dikte: 2cm – 3 cm – 5cm.
Afmetingen in cm: [15*15] – [20*20] – [30*30] – [40*40] – [60*60] – – [60*60] – [80*40] – [60*40] – [60*30] – [40*20] – [30*15].
Maatwerken: Dikte min: 1,5cm – max: 8cm, afmetingen op maat.

Vraag een offerte op

Dit formulier vraagt om uw persoonsgegevens zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.